Kölyökprogram a My Royal Canin tagjainak

Az első év létfontosságú a kölykök egészséges fejlődésében, mi pedig szeretnénk hozzájárulni az egészséges életkezdethez,
ezért hoztuk létre a My Royal Canin Kölyökprogramot, melynek keretében lehetősége van különböző aktivitásokban is résztvenni.
Tekintse meg az alábbi bemutató videót, és regisztráljon az oldal felső részén a Regisztráció gombra kattintva.

Ismerkedjen meg a Kölyökprogrammal:

 

Hogyan működik a Kölyökprogram?

Kölyökcsomag

Keresse kölyökcsomagjainkat az egyes állateledel boltokban, Fressnapf-okban, és állatorvosoknál.
Vásárolt kölyökcsomagját hozzáadhatja kölyökállata egyedi prfiljához.

Kölyökprofil

Regisztráljon a My Royal Canin-ba, hozza létre kedvence profilját és válassza az Aktivitások menüponton belül a Kölyökprogramot!

Meghívó egyedi kóddal

A Kölyökcsomaban található egyedi kódos meghívót a Kölyökprogramon belül a Vásárolt Kölyökcsomag menüpontban tudja felhasználni. Kövesse az utasításokat

Kedvezmény kupon

A vásárolt kölyökcsomaggal és egyedi meghívóval így lehetősége van kedvezményes vásárlásra jogosító kupont és 1 db extra hűségpontot szerezni.

Kölyökkutya/kölyökmacska útmutató

A Kölyökprogram keretében letöltheti online kölyökkutya/kölyökmacska útmutatónkat is, melyben hasznos információkat olvashat kedvence megfelelő táplálásáról, gondozásáról és az egészséges életmódról.

Fontos hogy megfelelően tájékoztassuk a gazdikat, hiszen minél többet tudnak az esetleges veszélyekről, annál könnyebben tudják megelőzni őket. A macskák és kutyák igényei eltérőek, sőt a különböző fajta, testméret, életszakasz és esetleges érzékenység is befolyásolja hogyan gondozzuk megfelelően kedvencünket között. Fontos, hogy ezekkel az igényekkel tisztában legyen. Minden kölyökállatra igaz, hogy tudnunk kell hogyan tápláljuk a fejlődésének megfelelően, így biztosítva hogy egészséges életet tudjon élni.

Első állatorvosi látogatás

A Kölyökprogram állatorvosi látogatás menüpontjában hasznos információt adunk arról hogyan készüljön fel kedvencével az állatorvoshoz. Az állatorvosnál tett látogatás nagyszerű lehetőség arra, hogy többet tudjon meg az egészségéről, és hogy hogyan kell gondját viselni. Tippeket nyújtunk ahhoz, hogy a látogatás minél eredményesebb legyen, és a kölyök pozitív élményként élje meg. Azt is megtudhatja miért fontos a rendszeres állatorvosi ellenőrzés.

Keresse Kölyökcsomagjainkat és csatlakozzon a My Royal Canin-hoz

Kölyökcsomagjainkat megtalálja egyes állateledel boltokban, Fressnapf-okban, és az egyes állatorvosoknál.
Kérjük adja hozzá kölyökállatához a vásárolt kölyökcsomagot melyért cserébe kedvezményes vásárlásra jogosító kupont és 1 db extra hűségpontot adunk.
A hűségpontokat a Hűségprogramban tudja gyűjteni. A kölyökcsomagokban tápot és hasznos utmutatókat talál arról
hogyan nevelje kölyökmacskáját / kölyökkutyáját, azt is megtudhatja mire érdemes figyelni a felnőtté válás időszakában,
valamint ajándékokkat lepjük meg. A kölyökcsomagban található egyedi kódos meghívóval pedig a My Royal Canin előnyeit tudja kihasználni,
és egyedi kuponokat is szerezhet. Segítünk hozzájárulni az egészséges életkezdethez!