Nyereményjátékok a My Royal Canin tagjainak

A My Royal Canin tagjainak nyereményjátékokat hirdetünk, ahol a többi taggal versenyezhet.
Tesztelje memóriáját, mérje össze gyorsaságát illetve tudását másokkal, érje el a legjobb helyezést a toplistákon a garantált nyereményekért.

 

 

Hogyan működik a Nyereményjáték?

REGISZTRÁLJON A CLUB-BA
HOZZA LÉTRE KEDVENCE PROFILJÁT

Kisiállatprofilja létrehozásához töltsön ki egy egyszerű kérdőívet, hogy a lehető leginkább személyre szabott aktivitásainkban vehessen részt.

CSATLAKOZZON A
NYEREMÉNYJÁTÉKHOZ

Kisiállatprofilja létrehozását követően csatlakozzon a Nyereményjátékhoz az Aktivitások menüpontban.

TEGYE PRÓBÁRA
ÜGYESSÉGÉT

Az elérhető játékban a többi klubtaggal száll versenybe, a különböző nyereményekért.

NYERJEN
AJÁNDÉKOKAT

Érdemes többször játszania és figyelni a toplistás eredményét, hiszen a legjobb játékosokat ajándékokkal jutalmazzuk, illetve a résztvevők között is lehetnek szerencsés nyertesek.

Tanuljon a My Royal Canin nyereményjátékokkal

My Royal Canin kisállat profiljával  lehetősége van versenybe szállni a közösség tagjaival a különböző nyereményjátékokban. Legyen Ön a legyügyesebb, vezesse a toplistát és nyerje meg ajándékainkat. Memóriajátékunkban például megismerkedhet a különböző fajták egyedi igényeinek megfelelően kialakított kölyök és felnőtt fajtatápjainkkal. Nem kell mást tennie csupán összepárosítania a kutya és macska fajtákat, a hozzájuk megfelelő Royal Canin kutya és macska fajtatáppal: a legügyesebbek, minél kevesebb idő és lépés felhasználásával teszik ezt meg!

Házhoz jönnek az ajándékok

A nyereményjáték során különböző  díjakat nyerhet teljesítménye és sorsolás útján is. A nyeremények változnak így érdemes többször visszalátogatni. A díjat ingyenesen kiszállítjuk Önnek.