Hűségprogram a My Royal Canin tagjainak

A My Royal Canin tagjaként lehetősége van csatlakozni időszakos Hűségprogramunkba,
amely elérhető kölyök és fenőtt korban lévő  kutyáknak és macskáknak. Vásároljon Royal Canin terméket, váltsa vásárlását hűségpontokra.
Kövesse az oldalon a pontgyűjtési és pontbeváltási időszakokat és válasszon ajándékokat a listából, egészen a készlet erejéig.

 

 

Hogyan működik a Hűségprogram?

REGISZTRÁLJON ÉS HOZZA LÉTRE
KEDVENCE KISÁLLAT PROFILJÁT

Kisiállatprofilja létrehozásához töltsön ki egy egyszerű kérdőívet, hogy a lehető leginkább személyre szabott aktivitásainkban vehessen részt.

VÁSÁROLJON ROYAL CANIN
TÁPOT KEDVENCÉNEK

Kisiállatprofilja létrehozását követően csatlakozzon a Hűségprogramhoz az Aktivitások menüpontban. Vásároljon Royal Canin termékeket és őrizze meg a blokkot.

TÖLTSE FEL AZ AP KÓDOT
ÉS A TERMÉKET

Töltse fel a blokkon található AP kódot, adja meg a megvásárolt termékeket a lista alapján.

FELTÖLTÖTT VÁSÁRLÁSAIT
HŰSÉGPONTOKKAL JUTALMAZZUK

Vásárlásaiért az ellenőrzést követően hűségpontokat kap, melyeket ajándékokra válthat be, melyet logisztikai parterünk szállít ki.

 

Különböző ajándékok a hűségpontokért

Hűségpontjaiért cserébe ajándékokat kaphat. Az ajándékok között találhat a macska- és kutyatartáshoz hasznos eszközöket is.
Gyűjtsön minél több pontot az értékesebb ajándékokért. Tudjon meg többet a regisztrációt követően.

 

 

 

Házhoz jönnek az ajándékok

A hűségprogramban gyűjtött pontokat különböző ajándékokra válthatja a pontbeváltási időszakban. Az ajándékokat a My Royal Canin profilján keresztül kérheti és díjmentesen szállítjuk ki Önnek.